Hasta Yatağı Kiralama Ankara

Profesyonel medikal yataklar olan hasta yatağı kiralama Ankara firmasından daha cazip fiyatlardan kiralanabilmektedir. Kurumsal anlamda hasta yatağı kiralama hizmeti almak istediğinizde kaliteli medikal ürün satış sitesini tercih edebilirsiniz. Her bütçeye hitap eden fiyatlardan sunulan hasta yatağı kiralama hizmeti bu sayede yatalak olmayan geçici hastalar açısından yüksek yaşam kalitesi sunuyor. Haftalık ve aylık bazdan sunulan kiralık hasta yatakları motorlu ve manüel yatak modelleri olmak üzere toplamda 2 farklı türden sunuluyor.

Hasta Yatağı Kiralama Nedir?

Merak edilen hasta yatağı kiralama Ankara firması sayesinde bulunduğunuz il veya ilçe üzerinden dilediğiniz hasta yatağını kiralayabilirsiniz. Medikal hasta yatakları kiralayarak bu sayede hastanıza kusursuz bir konfor olanağı sunabilirsiniz. 2019 yılında da geniş ödeme seçenekleri üzerinden sunulan hasta yatağı kiralama hizmetleri sağlık kuruluşları tarafından gerçekleştirildiği gibi konut alanları açısından da kiralanabiliyor.

Kiralık Hasta Yatakları

Kiralık Hasta Yatakları

Hasta Yatağı Kiralama Avantajları

Birçok avantajlar sunması sebebiyle hasta yatağı kiralama Ankara firması tarafından da tavsiye edilen hasta yatağı kiralama hizmeti sayesinde ek masraflar yapmadan ve yüksek fiyat tarifeli hasta yatağı satın almaya gerek bulunmuyor. Profesyonel bir hizmet olan hasta yatağı kiralama hizmeti hasta yatağı satın almaya oranla daha pratik bir hizmettir. Kiralanan hasta yatağı kullanım süreci tamamen müşteriler tarafından belirleniyor. Hasta yatağı kiralama hizmetinde ödemeler ise hizmet bitiminde veya hizmet başlarında tercihe göre nakit veya kredi kartı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları

Merak edilen hasta yatağı kiralama Ankara firması tarafından da belirtildiği üzere 2019 yılında da uygun fiyat tarifesinden sunuluyor. Özellikle de kaliteli ve garantili medikal firmadan tercih edildiğinde ek ücretsiz olarak daha uygun fiyat tarifesinden hasta yatağı kiralama hizmeti alınabiliyor. Hasta yatağı kiralama hizmeti hasta yatağı satın almaya oranla daha düşük fiyat tarifesine de sahip olduğundan ekonomik açıdan müşterilerin avantajlı olmasını sağlıyor.

Hasta Yatağı Kiralanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Profesyonel hasta yatağı kiralama Ankara sitesi tarafından da vurgulandığı üzere hasta yatağı kiralama hizmeti oldukça hassas bir hizmet türüdür. Özellikle müşteriler açısından hassas olması sebebiyle hasta yatağı kiralama hizmetinde alanında uzman olan garantili hasta yatağı kiralama hizmeti sunan medikal firma tercih edilmelidir. Hasta yatağı kiralama hizmeti alınmadan önce ilgili firma hakkında ön araştırmalar yapılması tavsiye ediliyor. Firmanın piyasa fiyat tarifesinden kiralık hasta yatağı hizmeti sunmasına, geniş referanslar sunmasına, geniş ödeme seçenekleri sunmasına, kiralık hasta yatağı hizmetinde müşterilerine ayrıca 7/24 destek hizmetleri sunmasına dikkat edilmesi gerekiyor.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Faydaları

Pek çok yönden faydaları bulunan hasta yatağı kiralama Ankara firması bu sayede 81 ilimiz üzerinden tercih ediliyor. Kiralık hasta yatağı hizmeti sayesinde gerek hastalar ve gerekse de hasta bakıcıları yüksek konfor ve huzura sahip oluyor. Kiralanan hasta yatağının özellikle de motorlu modelden olması sayesinde hastanın yerinden hareket ettirilmeden günlük ihtiyaçları kolayca gideriliyor. Bu sayede gerek hasta açısından ve gerekse de hasta bakıcısı açısından günün daha sağlıklı ve rahat bir şekilde geçmesi sağlanıyor.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Kimler Alabilir?

Hasta yatağı kiralama hizmeti hastası bulunan herkes talep edebilir. Dünya çapında hizmete sunulan kiralık hasta yatağı hizmeti sayesinde hasta yakınları hastasına daha zahmetsiz bir şekilde bakabiliyor. Beklentilere kusursuz bir şekilde hitap eden hasta yatağı kiralama hizmeti geçici sağlık sorunlarına maruz kalanlar tarafından tercih edilebiliyor.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Hangi Firmalardan Alınıyor?

Hasta yatağı kiralama hizmeti daha çok medikal firmalardan talep ediliyor. Özellikle internet dünyasından kaliteli ve güvenilir online medikal sitesinden en kaliteli hasta yatakları kiralanabiliyor. Firmadan ayrıca ek ücretsiz olarak hasta yatağı kiralama konusunda teknik destek hizmeti de alınabiliyor. Hasta yatağı satın alma hizmetlerinde olduğu gibi hasta yatağı kiralama hizmetlerinde de Radikal Medikal firması ile antlaşma sağlandığı takdirde kredi kartı ile taksitli olarak da hasta yatağı kiralanabiliyor.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti Riskli mi?

Hasta yatağı kiralama hizmetinde herhangi bir risk durumu söz konusu değildir. Aksine bu kaliteli ve avantajlı medikal hizmet türü hasta ve hasta yakınları açısından büyük avantajlar sağlar. Pratik bir süreç sunmasının yanı sıra hastalığın daha rahat bit şekilde atlatılması açısından kiralık hasta yatağı hizmeti faydalar sağlıyor. Türkiye genelinden yoğun olarak tercih edilen hasta yatağı kiralama hizmeti sayesinde ekonomik bakımdan tasarruf edilebiliyor.

Hasta Yatağı Kumanda Tamiri

Hasta yatakları, hastalık sürecinde mutlaka konfor sağlamalıdır. Yataklarımız üstün teknolojisi sayesinde bu konforu sağlayabiliyor. Yatak motor sistemi ve elektronik sistem arasındaki etkileşim sonucunda çalışıyor. Yatağın hareketlenmesi ile birlikte hasta da bedensel olarak harekete geçer. Yatağın her alanına dalgalar halinde titreşimler yayılıyor. Kan dolaşımı, düzenli aralıklar ile nefes alıp vermeler gerçekleşiyor. Yatağın şiddeti ayarlanabilir ve beden üzerinde masaj yapar. Yatağın eğim doğrultusu ile hastanın boy uzunluğu orantılıdır. Ömür boyu yatağa bağımlı kalmak zorunda kalan kişiler için istedikleri konfor mekanizmasını sunuyor. Hasta yatağı batarya sistemi sayesinde elektrik kesintilerine karşı aktif oluyor. Yatak uzaktan kumanda sayesinde pozisyon değiştiriyor. Uzaktan kumanda bozulur ise, hasta yatağı kumanda tamiri yapılıyor.

Hasta Yatakları Nereden Alınır?

Hasta yatağı fiyatları aynı değildir. Yatak modeline göre yatağın fiyatı değişim gösteriyor. Yatak yükseklik 30 cm olup, en ve boysal aralığı ise 95 cm den meydana geliyor. Yatağın hastayı taşıma kapasitesi 140 kilogramdır. Hasta yatağı kumanda tamiri sayesinde, kumandanızı tekrardan kullanabilirsiniz. Yatak yaylı sistem sayesinde iç noktalara çökme oluşturmaz. Yatağın basınç alanları her alana yayılır ve minimum seviyede tutulabilir.Yatağın yüzeyi çıkarılıp tekrardan takılabilir. Sıvı geçirmez yüzeyi sayesinde dezenfekte edilme imkanı sunuyor. Hasta yatağı kiralama seçeneklerinden yararlanarak konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Yatak yapım aşamasında bakterilerden arındırılmak için özen gösterilmiştir. Örneğin korkuluklar 300 derecede fırınlamıştır. Korkuluklar temizlik için çıkarılıp takılabilir özelliğe sahiptir.

Hasta Yatakları

Hasta Yatakları

Küp Halindeki Yataklar

Yataklarımız baklava dilimi şeklinde olduğu için, hasta yatağa uzandığı andan itibaren omurilik sistemi rahat bir pozisyon alır. Vücut içerisinde akciğerlerin iltihap kapması ve cilt üzerinde ülser oluşumu engellenmiş olur. Hasta karyolası korkulukları tırtıklı bir şekilde yapıldığı için hasta yerinden kalkarken tutunarak kalkar. Bu sayede kol,bacak kasları aktif olarak çalışmış olur. Korkulukların sağ ve sol yönde olması, hastanın uyurken yönünü değiştirdiği esnada düşmesine engel olur. Yatak uzaktan kumandanın yaydığı fizik ötesi ışınlar sayesinde değişim gösterir. Motor sistemi düşük bir desibel aralığında çalıştığı için, çevresinde bulunan insanları ve hastayı rahatsız etmez. İyileşme sürecinde kişiye yardımcı olur. Hasta yatağı kumanda tamiri yaptırarak, pozisyon değiştiren hasta yataklarımızdan yararlanabilirsiniz. Firmamız tarafından hasta yataklarının satışları yapılıyor.

Hasta Yatağı Kumandası

Hasta yatağı kumandası, yatan hastalar için büyük kolaylık sunacaktır. Hastanın yattığı yerde bazı hareketleri yapması zorunludur. İlaç içme, yemek yeme gibi aktiviteler için sırt ve boyun destekli hareketler yapması gerekecektir. Bunun için gerekli olan, otomatik çalışma sistemine sahip yataklar olacaktır.

Firmamız hasta yatakları, yatan hastaya konfor ve rahatlık sunacaktır. Hasta yatağı kumandası ile hastanın yatma ve oturma gibi pozisyonları ayarlanabilir. Bu konuda rahatlık sunan kaliteli hasta yataklarımız mevcuttur.

Kumandalı Hasta Yatağı

Kumandalı Hasta Yatağı

Hasta Yataklarında Dayanıklı Tasarımlar

Hasta yatağı kumandası ile hastaların hareket rahatlığı arttırılmıştır. Hasta yataklarımızın bir diğer özelliği de dayanıklı tasarımlara sahip olmasıdır. Paslanmayan yapıda ve son derece şık hasta karyola modellerimiz mevcuttur. Hasta yataklarında öne çıkan bir diğer özellik te güvenlik önlemleridir. Güvenliği sağlamak maksadı ile hasta yataklarının kenarlarında güvenlik koruyucuları bulunur. Tekerleklerin otomatik fren sistemi söz konusudur. Üç yüz altmış derece dönem tekerleklerde, yatan hasta yakınlarının rahat kullanımı da düşünülmüş olur. Uzun süre bozulmadan kullanım söz konusu olacaktır.

Hasta Yatağı Alırken Uygun Maliyetli Tasarımlar

Hasta yataklarında kalite kadar maliyet unsuru da önem taşımaktadır. Her bütçeye uyan modeller için firmamızın ziyaret edilmesi önerilir. Hasta yataklarında kısa müddet yatacak olan hastalara öneri, kiralama seçeneğidir. Firmamız, hasta yataklarında kiralama seçeneğini de sunmaktadır. Hem kaliteli hem de işlevsel yataklar için kiralama seçeneği de tercih edilebilir. Satın alınacak hasta yataklarına nazaran, oldukça uygun maliyetli çözümler arasındadır. Kiralanan hasta yatakları da aynı satın alınan yataklar gibi firmamızca yerinde kurulacaktır. Bakımları yapıldıktan sonra, kurulumu ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Hasta Yataklarında Herkese Yönelik Model Tasarımı

Hasta yataklarında herkese yönelik model tasarımız bulunur. Yaşlı hastalar için havalı yatak tasarımları tercih edilir. Boru tipi ve baklava tipi havalı yatak modelleri yaşlı hastalar için önerilen yatak türleri içerisindedir. Uzun süreli yatışlar, yaşlı hastaların ciltlerinde yaraların açılmasına neden olacaktır. Bu durumun önüne geçmesi bakımından havalı hasta yatakları tercih edilmelidir. Kan akışını hızlandırma özelliği sayesinde hasta yatakları, yaşlı hastalarda cilt sağlığını koruyacaktır. Sağlıklı ve kullanışlı yatak modelleri ile firmamızdan hizmet alınması önerilir.

Satılık hasta yatağı ve hasta yatağı kiralama hizmetlerimiz için bizimle 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Havalı Hasta Yatağı

Halk arasında yatma yarası, yatak yarası olarak isimlendirilen hastaların tedavileri için kullanılan medikal ürüne deniliyor. Bu yatağın yararı ise; Havalı hasta yatağı yatan hastanın kan dolaşımını hızlanmasında büyük rol oynamasıdır. Hastanın vücuduna aynı noktada uygulanarak basınç sağlıyor. 7/24 saat prize takılı olarak takılı olarak çalışmakta ve terleme halini ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır.  Havalı hasta yatağının avantajı hastanın iyileşme süreci kısa süreye inmesi ve hastaya rahat bir yaşam sürdürebilmesidir. Donanımlı özelliklere sahip olarak tasarlandı. Tekerlekleri sayesinde istenilen yere götürülebilir. Bu hem hasta hastanın hastanede psikolojisinden uzak kalmasını hem de ev ortamında olmasını sağlıyor. Yapılan araştırmalar sonucunda hastanın ev ortamında hasta yatağında bakıldığı zaman hızla iyileşme gördüğü görülmüştür.

Havalı Hasta Yatakları Ne İşe Yarar?

Havalı hasta yatağı yatakta yatmakta olan yatalak ve yatağa bağlı olan hastaların rahat bir şekilde dinlenme ihtiyacı duyan yatağa bağlı hastalar için tasarlanmıştır. Elektrikli motoru sayesinde hava ile dolan yatak hastanın ihtiyaçlarını karşılayacak kapasite üretilmiştir. Hasta yatağında ki ısı dengesi otomatik olarak ayarlanmaktadır. Bu hava sayesinde hastanın vücudunun her yerine orantılı bir şekilde hava dağılımı yapılmayı sağlamaktadır. Hareketsiz olarak ağır hastalar için üretilmiş pozisyon veren yataklar da bulunmaktadır. Bu özel tasarlanan yataklar hastaya her pozisyonda uygun yatma imkanı sağlar. Tüm bu özellik klasik yataklardan tamamen farklı şekilde olarak, her hastaya farklı şekilde hitap etmektedir. Özelliklerine göre fiyatı değişkenlik gösterir. Bu yatağın en önemli avantajı ise, kiralık olarak alabilirsiniz. Hastanızın ihtiyacı gün, haftalık, aylık yada yıllık olarak kiralanabiliyor. Bu maliyet bakımından daha uygun fiyat haline gelir.

Havalı Hasta Yatakları

Havalı Hasta Yatakları

Havalı Hasta Yatağı Tür Bakımından Zengindir

Hastanın türüne ve ağırlık derecesine göre değişkenlik göstermektedir. Hastanın kilosu, yataktan kalkamayacak halde ise farklı tasarımlar bulunmaktadır. En çok tercih edilen hasta yatakları arasında, A+B+C tipi hasta yatakları kullanılmaktadır. Bu yataklar; boru tipinde üretilen havalı yataklar, hastanın sırt ağrısı ve bel ağrısı yaşamasını önlemektedir. Bu yataklar uzun zaman orantılı şekilde hastanın vücuduna hava dağıtır. Bu sistem tek tuş ile çalışmaktadır. Kumandası ve dijital göstergesi sayesinde konforlu kullanım özelliğine sahip hale gelmiştir. Hastanın yatış pozisyonuna göre farklı türden üretilmiştir. Diğer bir yatak türü ise, Boru tipi yatak türüdür. Motorlu olarak tercih edilen kullanılan bu yatak elektrikli olarak çalışır. Motoru kesinlikle ses yapmamaktadır. Sırt ve bel ağrısını önleyen gözenekler bulunmaktadır. Tamamen hastayı rahatlatacak masaj etkisi yapacak ergonomik şeklinde olmaktadır. Bu havalı hasta yataklarının fiyatı işlevine göre değişkenlik gösteriyor.

Havalı Hasta Yatağı Kullanılması

Bu yatak tamamen medikal bir ürün olmaktadır. Bu hasta yatakları kullanımı sanıldığı kadar zor değil aksine kolay ve pratiktir. Anti bakteriyel özelliğine sahip olduğundan dolayı, herhangi bir sorun ile karşılaşmayı engellemektedir. Havalı hasta yatağı alırken yatağın işlevi ve özelliklerine göre alınması gerekir. Hava motoru sayesinde çift hortum ile şişirilir. Bu pompası sayesinde çalışarak yatak şişirilmektedir. Bu yatak hastaya uzun süre rahat ettirmeyi sağlar. Şişirilen hava kendi pompası ile istenildiği zaman indirilebilir. Havalı hasta yatağının şiltesi bulunmaktadır. Öncelikle bu şilte kullanılmaktadır. Anti bakteriyel özelliğine sahip olduğunu belirtmek gerekmektedir. Hastayı nerede rahat ettireceksiniz oraya yatağı tekerleri sayesinde götürebilirsiniz.

Hasta Yatakları

Hasta Yatakları

Hasta Yataklarında Büyük Gelişim

Hasta yatakları ilk olarak hastanelerde kullanılmaya başlandı. Daha sonra üreticiler farklı fikirler ortaya koyarak, hastane psikolojisinden uzak olması için evlerde kullanılmak üzere yataklar tasarladılar. Bu yataklar hastada oluşabilecek yaraları ortadan kaldırıyor, vücut direncini artırıyor ve hastanın iyileşmesinde büyük rol oynar. Türleri Bakımından hastanın derecesine göre değişkenlik gösterir. Hastanın kilo ve boy durumu ön planda gözükse de, aldığı tedavi derecesine göre yatak türünün uygunluğu seçilir. Burada amaç hastaya uygun yatağın seçilmesidir. Ağır hastalar, yaşlılar ve felçli hastalar genelde zamanlarını yatakta geçirdiği için, yatak hastaların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Hasta yatağının emniyetli şekilde olması tercih sebebiniz olabilir. Kullanmadığınız zaman elektrik prize bağlı olan yatağı prizden çekin.

Havalı Yatak Bakımı Oldukça Önemli

Hasta yatağının bakımı oldukça önemlidir. Hijyen olarak temiz tutulması gerekiyor. Ekipmanları daima nemli ortamdan uzak tutun. Hasta yatağı satışını yapan firma olarak, uzman ekibimizin önerisi ile solüsyon konsantrasyon kullanmanızı tavsiye etmekteyiz. Motoru ses yapmamakla beraber uzun yıllar bakım yapmadan kullanılabiliyor. Bizler bakım yaptırmanızı öneriyoruz.

Hasta Yatağı Nasıl Yapılır

Hasta yatakları bilindiği gibi hareket edemeyen ve yatağa bağlı kalarak yaşamını sürdüren hastalar için yapılan yataklardır. Zamanının büyük bir bölümünü yatak üzerinde geçirmesinden dolayı hastanın hem yattığı hem de kaldığı nokta temiz ve konforlu olmalıdır. Hasta yatağının temiz ve düzenli olması hastanın sağlığı açısından da oldukça önemlidir. Hasta yataklarının kişiler için bu kadar önemli olmasının yanı sıra nasıl yapıldığı konusu da merak konusudur. Hasta yatağının yapımı en az iki kişi tarafından yapılır. Özellikle hasta yatağı yapılırken dikkat edilecek bazı noktalar vardır. Hastanın vücuduna ve fiziksel özelliklerine göre hasta yatağının ayarlanması gerekir. Hasta yatağı nasıl yapılır diye merak eden insanların bu süreçte çok titiz olmaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor.

Hasta Yatağı Yapımı

Hasta Yatağı Yapımı

Hasta Yatağı Yapılırken Kullanılacak Malzemeler Nelerdir?

Hasta yatağı nasıl yapılır diye araştırma yaparken öncelikle hangi malzemelere ihtiyaç olduğunu bilip hazırlıkları ona göre yapmanız gerekir. Hasta yatakları yapılırken kullanılacak malzemeler şu şekildedir;

  • Yatağın kirlenmemesi için öncelik olarak eldiven şarttır.
  • Hasta yatağını korumak için koruyucu alez
  • Hastanın yatağı her zaman temiz olması için temizlenmiş çarşaf,
  • Yatağa herhangi bir leke geçmemesi için mutlaka çarşaf sermeden alta muşamba sermenizde fayda vardır.
  • Nevresim takımı,
  • Battaniye,

Bunların yanında yastık kılıfı ve yedek yastık kılıfı, pike takımları da kullanılanlar arasındadır.

Hasta Yatağı Yapım Aşamaları Nelerdir?

Hasta yatağı yapılırken belli başlı aşamalar vardır. Bu aşamalara kesinlikle uyulmalı ve hastanın sağlığı açısından dikkat etmeniz gerekir. Hasta yatağı yapım aşamaları şu şekildedir;

Yatağa başlamadan önce ellerinizi düzgünce yıkayıp eldivenlerinizi giyin. Hastanın kalacağı odayı iyice dezenfekte ettikten sonra camları açın hem odayı hem de hasta yatağını havalandırın. Hasta yatağını yaparken kolaylık olması açısından korkulukları çıkarın. Hastanın yatak yarasını önlemek amacıyla platin yatak ve yatak çarşafının başuçlarını katlayarak yan taraflara sıkıştırılır ve çarşaflar gergin olmalıdır.  Yatağın üzerine ara muşamba çarşaf, üstüne çarşaf serilir gerdirilir. Nevresim takımının yorgan kılıfını direkt olarak yorgana geçirilerek yatak hazırlanır. Hasta yatağı nasıl yapılır sorusuna karşılık bu aşamaları tek tek uygulayarak hastanızın yatağını en iyi şekilde yapabilirsiniz. Hasta biraz daha rahat ederek günlerini en iyi şekilde geçirerek mutlu olabilir. Firmamızın sunduğu yatak modellerini daha yakından inceleyerek karar verebilirsiniz.

Çift Kişilik Hasta Yatağı

Hasta yatakları, yatağa bağlı olarak yaşayan insanların sağlık sorunlarının derecesine göre üretilir. Çift kişilik hasta yatağı da bu yatak çeşitleri arasında yer alır. Çift kişilik yataklar için hastanızın sağlık problemini göz önünde bulundurarak seçim yapmanız gerekir. Yatağa bağlı olarak yaşam sürdürmek oldukça zordur. Birde konforsuz bir yatak üzerinde günlerinizi geçirmek daha da zordur. Normal yatak ve hasta yatağı arasında birbirinden farklı özellikler bulunur ve aralarında gözle görülür farklar vardır. Hastanız eğer kilolu bir hasta ise çift kişilik hasta yatağı tercih ederek hastanın hareketlerinin daha kolay olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda evinizin içerisinde yatağa bağlı olarak kalan kişiler varsa da bu yataklardan temin etmek daha avantajlı olacaktır. Çift kişilik hasta yatağının tek farkı diğerlerine göre daha büyük ve iki kişilik olmasıdır. Diğer kalan tüm özellikleri aynıdır.

Yatağınızı Hastalık Türüne Göre Seçin

Çift kişilik hasta yatağı satın alıp kiralama hizmetlerinden faydalanmak gibi düşünceniz varsa dikkat etmeniz gereken en önemli nokta hastanızın durumudur. Hastanın kilosu, boyu, hastalığı temin edeceğiniz yatağa uyumlu olmalıdır. Çift kişilik hasta yataklarının baş ve ayak kısımları hareket eder. Hastanız hangi şekilde rahat ediyor ise o pozisyonda rahatlıkla kendisini getirebilir. Bu yataklar sayesinde hasta oturabilir, düz bir şekilde yatabilir,  daha fazla yüksek bir şekilde yatabilir. Bu gibi durumlarda yatağın teknolojik sistemi ile mümkündür. Sizlerde yatak seçerken ihtiyacınız olan ne tür bir yataksa ona göre seçmeniz gerekir. Durumu çok fazla ağır olmayan ve kısa süre içerisinde yatak kullanımının bırakılacağı kişiler için çok fazla özelliği olan yataklar tercih edilmemesi gerekir.

Çift Kişilik Hasta Yatakları

Çift Kişilik Hasta Yatakları

Hasta Yataklarında Konfor Çok Önemli

Hasta yatakları tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi kişilere sağladığı faydalardır. Öncelikle bu tip yataklar hastanın fiziksel özelliklerine ayak uyduran yataktır. Hasta kaç kilo olursa olsun, boyu kaç cm olursa olsun her kişiye uyum sağlar. Hasta terlediği zaman kısa sürede yatak kurur, basınç uygulaması yaparak hastanın vücudunda yara oluşmasına imkân tanımaz. Çift kişilik hasta yatağı tekerlekli özelliğe sahiptir. Sizlerde bu yatakları firmamızdan temin edebilirsiniz.

Yatalak Hasta Yatakları

Yatalak hastanın daha sağlıklı ve kısa sürede tedavi edilmesinde hayati bir öneme sahip olan yatalak hasta yatağı  uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. Ekonomik yapısı ve kolay kullanılabilir olması sayesinde tercih edilen yatalak hasta yatağı ayrıca kendi içerisinde de pek çok farklı türe sahiptir. Yatalak hasta ve hasta bakıcısı açısından büyük avantajlar sunan yatalak hasta yatakları aynı zamanda ekonomik fiyat tarifesinden satışa sunuluyor. Hafif bir ağırlığa sahip olması sayesinde kolayca taşınabilen hasta yatağı bu sayede bir ortamdan başka bir ortama zorluk çekilmeden transfer edilebilir.

Yatalak Hasta Yatağı Önemi

Felç ve benzeri türden sağlık sorunlarına maruz kalan hastaların bakımlarının kusursuz bir şekilde yapılması gerekir. Bu bakımdan rahat ve konforlu yataklarda tedavisi yapılması gerekir. Özellikle fiziksel, zihinsel engelliler, ileri yaştaki hastalar, ciddi ameliyat geçirmiş olan hastalar açısından yatalak hasta yatağı mutlaka kullanılmalıdır.

Bu ürünler sayesinde hastanın rahat bir şekilde hareket edebilmesi, kaliteli uyku çekmesi, uykuya kolayca dalabilmesi, uykudan kolayca uyanabilmesi ve günlük rutin ihtiyaçlarını zahmetsiz bir biçimde yerine getirmesi sağlanabilir. Yatalak hasta yatakları sayesinde hasta bakıcısı da günlük olarak daha rahat ve gözü arkada kalmadan hareket edebiliyor.

Yatalak Hasta Yatağı

Yatalak Hasta Yatağı

Yatalak Hasta Yatağı Türleri

Birçok türü bulunan yatalak hasta yatağı motorlu ve elektrikli olmak üzere toplamda 2 farklı temel türü bulunuyor. Motorlu türünde çift motorlu, üç motorlu ve dört motorlu gibi çeşitleri bulunuyor. Elektrikli türü ise uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede hasta ve hasta refakatçisinin yerinden hareket etmeden uzaktan kumanda üzerinden yatağa yön verebilmesi mümkün olabiliyor. Yatalak hasta yatağı bütün yatak biçimde olduğu gibi, parçalı biçimde ve lazımlık ilaveli olabiliyor. Kullanım kolaylığı sağlayan ve yatalak hastaya ev ortamında da sağlık kuruluşu rahatlığı sağlayan yatalak hasta yatak türleri bu sayede hastaların birçok gereksinimlerini kolayca karşılayabiliyor.

Yatalak Hasta Yatağı Özellikleri

Birçok özelliklere sahip olan yatalak hasta yatağı ekonomiktir. Bunun haricinde kullanımı oldukça kolaydır. Uzaktan kumandalı sisteme sahip olduğundan kolayca sağ ve sol yön verilebilir. Bu ürünler Avrupa kalitesinden üretildiğinden uzun yıllar boyu kalitesini koruyabiliyor. Bu sayede tek seferlik sipariş verilmesi genellikle yeterlidir. Yatalak hasta yatakları lazımlıklı ve lazımlıksız olarak üretiliyor. Özellikle ileri derecedeki yatalak hastalar için lazımlıklı türü tercih ediliyor. Bu sayede hastaların yataktan kalkmadan tuvalet ihtiyacını doğrudan yatak orta kısmında yer alan lazımlık üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Yatalak Hasta Yatağı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yatalak hastanın rahat etmesi ve genel sağlığının korunması açısından yatalak hasta yatakları seçilirken mümkünse ilgili doktor ile birlikte hareket edilmeli ve ürün doktor takibinde seçilmelidir. Yatalak hastanın rahat bir şekilde uyuyabileceği aşırı sert ve aşırı yumuşak yapıdaki yatak tercih edilmemelidir. Yatalak hastanın rahat bir biçimde yataktan inip çıkabilmesi açısından hasta yatağının yüksekliği uygun bir biçimde ayarlanmalıdır. Hasta rahatlığı açısından hasta yatağının hareket etme potansiyelinin kusursuz olmasına ve ürünün özellikle motorlu seçenekten olmasına özen gösterilmelidir. Yatalak hasta yatağı tercihinde mutlaka kaliteli ve güvenilir firmalar seçilmelidir. Garantili hasta yatağı satan ve ayrıca gerektiği durumlarda ürün kurulumu ve diğer destek konularında kesintisiz destek hizmetleri sunan firma tercih edilmelidir.

Yatalak Hasta Yatağı Fiyatları

Her bütçeye hitap eden yatalak hasta yatağı fiyatları firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Bununla birlikte ürün özellikleri, türü, işlevi gibi etkenler de hasta yatağı fiyat tarifesinde değişkenlik oluşmasında rol üstleniyor.

Yatalak Hasta Yatağı İçin Firmamızı Tercih Edebilirsiniz

Yatalak hasta yatak üretim ve satışında lider bir konumda bulunan firmamızdan bu sayede garantili ve ek ücretsiz olarak elektrikli ve motorlu hasta yatağı satın alabilirsiniz. Yılların bilgi birikimlerine sahip olan medikal ürünler satan firmamızdan hastanız için en uygun fiyat tarifeli hasta yatağı seçebilir ve ayrıca ürünümüz hakkında merak ettiğiniz ayrıntılar hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Kurumsal medikal ürünler sitemiz üzerinden günün her saati ve haftanın tamamı yatalak hasta yatağı siparişi verebilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz ürün teslimatı sırasında nakit olarak ya da web sitemizden tüm kredi kartlarınız üzerinden yapabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda satışa sunduğumuz kaliteli ve garantili yatalak hasta yatak modellerimiz sayesinde hastanızın kusursuz bir tedavi ve dinlenme dönemi geçirmesini garanti ediyoruz. Ürünlerimizin resimli kataloglarını incelemek için sizleri resmi yatalak hasta yatakları satan sitemize davet ediyoruz.